1 0
Low carb a keto celerové „bramboráky“ se sýrem

Sdílet na sociální síti:

Nebo kopírovat a sdílet url

Ingredience

Přidat porce:
1 bulva celeru (cca 700g po oloupání)
8 vajec L
6 lžic mandlové mouky
majoránka dle chuti
2 stroužky česneku (drceného)
4 lžíce creme fraiche nebo zakysané smetany
100g nastrouhaného tučného sýra (např. gouda)
1 lžíce ghee

Výživové hodnoty 1 porce

75
Kalorie
2.2g
Sacharidy
5g
Tuky
4.2g
Bílkoviny
0.7g
Vláknina

Uložit recept

Pro vytváření složek s oblíbenými recepty se musíte přihlásit nebo registrovat.

Low carb a keto celerové „bramboráky“ se sýrem

Features:
    Cuisine:

      Ingredience

      Postup

      Sdílet
      (Visited 14 006 times, 1 visits today)

      Kroky

      1
      Hotovo

      Celer si očistíme, oloupeme a nastrouháme nadrobno.

      2
      Hotovo

      Přidáme všechny ostatní suroviny a mícháme, až nám vznikne těsto.

      3
      Hotovo

      Na pánvi si rozpustíme lžíci ghee a z těsta tvoříme placky o průměru cca 10cm, které smažíme přibližně 3-5 minut z každé strany.

      4
      Hotovo

      "Bramboráčky" můžete jísto jako přílohu k jakémukoliv jídlu nebo jentak samotné.

      Dobrou chuť :)

      admin

      Low carb a keto malinová panna cotta s borůvkami
      předchozí
      Low carb a keto malinová panna cotta
      Low carb a keto limetková panna cotta s malinovou šťávou
      další
      Low carb a keto limetková panna cotta s malinovou šťávou
      Low carb a keto malinová panna cotta s borůvkami
      předchozí
      Low carb a keto malinová panna cotta
      Low carb a keto limetková panna cotta s malinovou šťávou
      další
      Low carb a keto limetková panna cotta s malinovou šťávou

      4 Comments Hide Comments

      Zdravím a díky za recept. Rád bych se zeptal — ta mandlová mouka je nutná anebo je možné použít například rýžovou, a budou to pořád keto celerové bramboráky? Možná hloupá otázka, ale já do toho keto stylu teprv pronikám. Díky!

      Dobrý den, Martine, při ketu se používá mandlová, kokosová, dýňová, slunečnicová, lněná mouka nebo psyllium. V podstatě ořechové nebo semínkové mouky. Jiné nejsou povolené, tedy ani rýžová 😉

      Místo sýru jsem nastrouhala Šmakouna s hlínou a teda mňam. Ani jsem nečekala, že to bude tak dobré.
      Před nedávnem jsem objevila Šmakouna, tak ho teď dávám všude.

      Napište komentář