Ingredience
-
400g čerstvého zelí
-
1 střední červená cibule
-
2 hrnky kuřecího vývaru
-
200g zakysané smetany
-
kopr dle chuti
-
sůl a pepř dle chuti
-
1 lžíce ghí
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Cibuli si nakrájíme a osmahneme na rozehřátém ghí. Zelí nakrájíme na nudličky a přidáme k cibuli. Osolíme, opepříme a necháme zesklovatět. |
2
Hotovo
|
Přidáme kopr a zalijeme vývarem. Dusíme dokud zelí nezměkne. Těsně před dokončením přidáme zakysanou smetanu smíchanou s trochou horkého vývaru. Podáváme se lžičkou octa. Dobrou chuť :) |
One Comment Hide Comments
Wow, tak tohle nema chybu. Akorat jsem to dojedla. Diky za recept 🙂