0 0
Low carb a keto máslo z vlašských ořechů se skořicí

Sdílet na sociální síti:

Nebo kopírovat a sdílet url

Ingredience

Přidat porce:
3 hrnky vlašských ořechů
1/4 hrnku čekankového sirupu
1/4 hrnku oleje z vlašských ořechů (nebo kokosového)
1 lžička skořice

Výživové hodnoty 1 porce

131
Kalorie
1.4g
Sacharidy
12.9g
Tuky
2.7g
Bílkoviny
2.4g
Vláknina

Uložit recept

Pro vytváření složek s oblíbenými recepty se musíte přihlásit nebo registrovat.

Low carb a keto máslo z vlašských ořechů se skořicí

Low carb a keto máslo z vlašských ořechů je chuťově vynikající, nebezpečně "žravé" a zároveň hodně zdravé. Přidat ho můžeme do svých oblíbených smoothies nebo při pečení jako náplň různých low carb koláčů nebo buchet.

  • 30 min
  • Porce 20
  • Jednoduché

Ingredience

Postup

Sdílet
(Visited 8 307 times, 1 visits today)

Kroky

1
Hotovo

Na výrobu ořechového másla je lepší použít výkonější mixér typu Nutribullet. Jestli nemáte takto výkonný, dělejte přestávky, během kterých necháte mixér mírně vychladnout, abyste ho nezavařili.

2
Hotovo

Vlašské ořechy si mírně nasucho orestujeme buď na pánvi nebo v troubě.

3
Hotovo

Ořechy nasypeme do mixéru a několika stisknutími je rozmixujeme na jemno. Je lepší je přidávat postupně a sekat po částech než najednou všechny 3 hrnky.

4
Hotovo

Přidáme skořici, olej a čekankový sirup a několikrát znovu důkladně rozmixujeme, až máme jemné máslo.

5
Hotovo

Máslo z vlašských ořechů přendáme do nádoby a skladujeme nejlépe v chladu.

Výživové hodnoty jsou na 1 porci=1 lžíci.

admin

Low carb a keto dýňová krémová polévka
předchozí
Low carb a keto dýňová krémová polévka
Low carb a keto žampionový krém
další
Low carb a keto žampiónový krém s koprem
Low carb a keto dýňová krémová polévka
předchozí
Low carb a keto dýňová krémová polévka
Low carb a keto žampionový krém
další
Low carb a keto žampiónový krém s koprem

Napište komentář