Ingredience
-
1/2 hrnku mandlového nebo arašídového másla
-
120g kakaového másla
-
3 lžíce erythritol
-
1 lžička přírodního vanilkového extraktu (bez cukru)
-
120g čokolády bez cukru
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Formu na muffiny si vyložíme papírovými košíčky. |
2
Hotovo
|
Na pánvi na nejmenším ohni necháme rozpustit mandlové (nebo arašídové) máslo. Přidáme kakaové máslo a za stálého míchání necháme také rozpustit. Másla můžete rozpouštět i ve vodní lázni. |
3
Hotovo
|
Přidáme erythritol (pokud nechcete, nemusíte ho přidávat, chuť másel je i tak dost výrazná), zamícháme a nalijeme do připravených košíčků (Lila jsem lžící a do každého košíčku se mi vešly necelé 3 lžíce směsi). Dáme do lednice tak na hoďku ztuhnout. |
4
Hotovo
|
Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu (vařící voda se nesmí dotýkat misky s čokoládou) a tu nalijeme na ztuhlá másla. Opět dáme do lednice na minimálně hodinu ztuhnout. Dobrou chuť :) |