0 0
Low carb a keto mandlovo čokoládové fat bombs

Sdílet na sociální síti:

Nebo kopírovat a sdílet url

Ingredience

Přidat porce:
1/2 hrnku mandlového nebo arašídového másla
120g kakaového másla
3 lžíce erythritol
1 lžička přírodního vanilkového extraktu (bez cukru)
120g čokolády bez cukru

Výživové hodnoty 1 porce

174.7
Kalorie
4.1g
Sacharidy
17g
Tuky
3.4g
Bílkoviny
1
Vláknina

Uložit recept

Pro vytváření složek s oblíbenými recepty se musíte přihlásit nebo registrovat.

Low carb a keto mandlovo čokoládové fat bombs

Features:

    Ingredience

    Postup

    Sdílet
    (Visited 4 402 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Formu na muffiny si vyložíme papírovými košíčky.

    2
    Hotovo

    Na pánvi na nejmenším ohni necháme rozpustit mandlové (nebo arašídové) máslo. Přidáme kakaové máslo a za stálého míchání necháme také rozpustit. Másla můžete rozpouštět i ve vodní lázni.

    3
    Hotovo

    Přidáme erythritol (pokud nechcete, nemusíte ho přidávat, chuť másel je i tak dost výrazná), zamícháme a nalijeme do připravených košíčků (Lila jsem lžící a do každého košíčku se mi vešly necelé 3 lžíce směsi). Dáme do lednice tak na hoďku ztuhnout.

    4
    Hotovo

    Ve vodní lázni si rozpustíme čokoládu (vařící voda se nesmí dotýkat misky s čokoládou) a tu nalijeme na ztuhlá másla. Opět dáme do lednice na minimálně hodinu ztuhnout.

    Dobrou chuť :)

    admin

    Low carb a keto zapečený květák se špenátem a mletým masem
    předchozí
    Low carb a keto zapečený květák se špenátem a mletým masem
    Low carb a keto květákový nákyp se sýrem
    další
    Low carb a keto květákový nákyp se sýrem
    Low carb a keto zapečený květák se špenátem a mletým masem
    předchozí
    Low carb a keto zapečený květák se špenátem a mletým masem
    Low carb a keto květákový nákyp se sýrem
    další
    Low carb a keto květákový nákyp se sýrem

    Napište komentář