Ingredience
-
4 silnější plátky slaniny
-
půlku střední cibule
-
500g mletého hovězího masa
-
400g krájených rajčat v plechovce
-
3 hrnky hovězího vývaru
-
1 lžíci nadrobno nakrájených jalapeňos
-
lžičku soli
-
1/2 lžičky pepře
-
1 lžíci drceného česneku
-
1 lžíci sušených chilli papriček
-
120g čerstvého sýra
-
130g strouhaného čedaru
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Do hlubší pánve (nebo hrnce) si dáme osmahnout slaninu s cibulkou. Když nám cibule zesklovatí, přidáme hovězí maso. Dusíme, až je maso téměř hotové. |
2
Hotovo
|
Přidáme všechny ostatní suroviny (kromě strouhaného čedaru), zalijeme vývarem, navrch doprostřed dáme čerstvý sýr, přiklopíme a necháme projít varem. |
3
Hotovo
|
Servírujeme posypané strouhaným čedarem s lc nebo keto chlebem, nebo jentak samotné. Dobrou chuť :) |
One Comment Hide Comments
Polévka je vynikající.