Ingredience
-
150g hlávkového zelínakrájeného na proužky
-
1 lžíce domácí majonézy
-
1 lžička ocet
-
1 lžička sezamových semínek
-
štáva ze čtvrtky limetky
-
1 lžíce olivového oleje nebo ghee
-
250g kuřecích prsou
-
1 lžíce přírodního burákového máslanejlépe domácího
-
1 lžíce srirachakvalitní bez cukru
-
1 lžíce sojové omáčky
-
1/2 lžičky sušené bazalky
-
2 lžíce tučného kokosového mléka
-
šťáva z půlky limetky
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Nejdříve si připravíme low carb coleslaw. |
2
Hotovo
|
Na pánvi si necháme rozpustit ghee. Nakrájíme si kuřecí maso na kostičky a ty osmažíme. Když jsou hotové, dáme je ke kraji pánve, snížíme teplotu a doprostřed dáme burákové máslo, sojovou omáčku, chili omáčku a kokosové mléko. Necháme rozpustit a pak pomalu přimícháme do vzniklé omáčky kuřecí maso. |
3
Hotovo
|
Nakonec přidáme bazalku a promícháme. Podáváme s coleslawem. Dobrou chuť :) |