0 0
Low carb a keto chleba s chia moukou – jednoduchý

Sdílet na sociální síti:

Nebo kopírovat a sdílet url

Ingredience

Přidat porce:
120g mandlové mouky
10g chia mouky chia semínka namleté na mouku
5g želatiny
8g prášku do pečiva
dle potřeby sůl
130g Philadelphie
2ks vejce
1ks bílek

Výživové hodnoty 1 porce

133
Kalorie
1.9g
Sacharidy
11g
Tuky
6.5g
Bílkoviny
1.6g
Vláknina

Uložit recept

Pro vytváření složek s oblíbenými recepty se musíte přihlásit nebo registrovat.

Low carb a keto chleba s chia moukou – jednoduchý

Features:

    Ingredience

    Postup

    Sdílet
    Low carb a keto chleba s chia moukou je vynikající i jentak samotný. Navíc je velmi jednoduchý na přípravu. Chleba můžete použít na sto způsobů… můžete do něj například přidat i erythritol a použít nasladko, nebo ho zapéct se šunkou, zeleninou a sýrem jako toast. Další low carb a keto pečivo najdete zde.
    (Visited 4 425 times, 1 visits today)

    Kroky

    1
    Hotovo

    Troubu si předehřejeme na 160°C.

    2
    Hotovo

    Do mísy si navážíme mandlovou mouku, chia mouku, želatinu, prášek do pečiva a sůl dle potřeby. Zamícháme a přidáme Philadelphii, vejce, bílek a umícháme těsto.

    3
    Hotovo

    Těsto vylijeme na pečícím papírem vyložený plech a pečeme cca 25 minut. Po upečení vyndáme a necháme ještě 15 minut na plechu chladnout.

    4
    Hotovo

    Než se do něj zakousneme, necháme chleba úplně vychladnout.

    admin

    Low carb a keto mandlový kynutý chleba
    předchozí
    Low carb a keto kynutý chleba mandlový
    Low carb a keto dýňový chleba
    další
    Low carb a keto dýňový chleba
    Low carb a keto mandlový kynutý chleba
    předchozí
    Low carb a keto kynutý chleba mandlový
    Low carb a keto dýňový chleba
    další
    Low carb a keto dýňový chleba

    5 Comments Hide Comments

    Dobrý den,dnes jsem našla vaše úžasně LC recepty a chtěla bych zkusit tento chlapík,jen se zeptám,dá se nahradit zelatina? Musi tam byt? Dekuji. Šarka

    Dobrý den, Šárko, bez želatiny jsem nezkoušela, ale můžete ji zkusit vyměnit za psyllium, nebo ještě na mouku umleté lněné semínko.

    Uzasny recept, zatim jsem s LC pecivem nemala velmi dobre zkusenosti, bud co sa tyka konzistence nebo chuti. Ale tento recept je fakt skvely, plus jednoducha priprava. Nevim, jak dlouho se da skladovat, tak jsem vetsi cast zmrazila, pak staci chvilka v mikrovlnce na nizsi vykon, mozna i toaster. Premyslela jsem nad ‚sladsi‘ verzi (erythritol nebo xylitol mi ale moc nechutnaji) treba s kakaovym praskem a pernikovym korenim, tak az vyzkousim, dam vedet :-).

    Napište komentář