Ingredience
-
60g Kakaového másla
-
1 lžíce Erythritolu (umletého najemno)nebo Xylitolu
-
60g sučeného kokosového mléka
-
Pár zrnek himalájské soli, nemusí být
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Kakaové máslo nastrouháme do ohnivzdorné misky a necháme ve vodní lázni rozpustit. Vroucí voda se nesmí misky dotýkat. |
2
Hotovo
|
Mezitím si v druhé misce smícháme erythritol se sušeným kokosovým mlékem. |
3
Hotovo
|
Přidejte smíchané mléko se sladidlem do rozpuštěného kakaového másla a důkladně rozmíchejte, až vznikne hladká hmota. Můžete i mixérem krátce domixovat do hladka. |
4
Hotovo
|
Nandejte bílou čokoládu do formy a nechte v lednici alespoň 3 hoďky ztuhnout. Můžete použít i formu na led nebo můžete čokoládu rozetřít na plech, nechat ztuhnout a pak nalámat. Dobrou chuť :) |