Ingredience
-
SALÁT
-
200g bílé ředkve
-
100g zelených fazolek
-
25g červené cibule
-
10g natě jarní cibulky
-
sůl a pepř dle chuti
-
DRESSING
-
1 lžíce domácí mojonézy
-
1 lžíce domácího bílého jogurtu (nebo tučného řeckého)
-
sůl dle chuti
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Zelené fazolky si omyjeme, očistíme, nakrájíme na 2-3cm kousky a uvaříme doměkka. Slejeme je, propláchneme pod co nejstudenější vodou a necháme úplně vychladnout. |
2
Hotovo
|
Mezitím si nakrájíme bílou ředkev na kostičky cca 1x1cm, cibuli a jarní cibulku nadrobno a dáme do střední misky. |
3
Hotovo
|
V druhé menší misce si smícháme majonézu s jogurtem, dle chuti osolíme popř. opepříme a vmícháme k nakrájené ředkvi. |
4
Hotovo
|
Vychladlé fazolky také přidáme k ředkvi, zamícháme a můžeme podávat. Dobrou chuť :) |