Ingredience
-
100g brokolice
-
150g mraženého listového špenátu (ne protlak)
-
1 lžíce mandlí
-
10 půlek vlašských ořechů
-
200g ribeye steak
-
1 lžíce ghee
-
1 lžíce olivového oleje
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
V rozpálené pánvi si rozpustíme ghee a dáme dělat steak. Smažíme na středním ohni asi 4 minuty z obou stran. Steak přendáme na talíř, přikryjeme a dáme stranou. |
2
Hotovo
|
Do tuku, který nám zůstal po steaku si krátce opražíme ořechy. Přidáme opláchnutou brokolici a restujeme 5-8 minut. (Doba varu záležína tom, zda chcete prokolici měkčí nebo spíše křupavější). |
3
Hotovo
|
Mezitím si na druhé pánvi připravíme špenát. Do pánve nalijeme asi 1 cm vody a přivedeme k varu. Přidáme mražený špenát, osolíme a necháme uvařit. |
4
Hotovo
|
Špenát a brokolici s ořechy přidáme na talíř ke steaku a můžeme servírovat. Dobrou chuť :) |