Ingredience
-
450g hovězího zadního nakrájeného na proužky
-
1 lžíce ghee
-
1 stroužek česneku
-
85g žampiónůcca 3 větší žampióny
-
1 střední zelená paprika nakrájená na kostičky
-
170g nastrouhaného provolenského sýra
-
dle chuti sůl, pepř
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Na pánvi si rozpustíme ghee. Přidáme hovězí maso, osolíme, opepříme a zprudka osmahneme. Vybereme z pánve, dáme stranou a přikryjeme. |
2
Hotovo
|
Na pánev dáme na proužky nakrájené žampióny, zelenou papriku, rozmačkaný česnek a dusíme do měkka. |
3
Hotovo
|
K žampiónům a paprice vrátíme maso a celé posypeme nastrouhaným provolenským sýrem. Necháme sýr rozpustit. Rozdělíme na 4 části a můžeme podávat. Dobrou chuť :) |