Ingredience
-
1/2 kg rajčat
-
2 lžíce octa
-
2 lžíce erythritolu (nemusí být)
-
sůl a pepř dle chuti
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Rajčata nakrájíme na kostičky, dáme na pánev, podlijeme půl hrnkem vody a necháme asi 45 minut pod pokličkou dusit. |
2
Hotovo
|
Když jsou rajčata dostatečně rozvařená, rozmixujeme je tyčovým mixérem na kečup. Přidáme ocet, erythritol a ještě jednou důkladně rozmixujeme. |
3
Hotovo
|
Necháme úplně vychladnout a přendáme do nádoby, ve které ho budeme skladovat. |
2 Comments Hide Comments
Dobrý den,jak dlouho kečup vydrží v lednici?
Děkuji Věrča
Dobrý den,jak dlouho kečup vydrží v lednici?
Děkuji Věrča