Ingredience
-
Těsto
-
4 lžíce mandlové mouky
-
2 lžíce kokosové mouky
-
2 lžičky kakao (bez sacharidů)
-
1/2 lžičky prášku do pečiva
-
1 lžíce erythritolu (nebo xylitolu)
-
2 vejce
-
Krém
-
200g tvarohu
-
150g smetany na šlehání
-
1 lžíce erythritolu (nebo xylitolu)
-
1/2 lžičky vanilkového extraktu
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Nejdříve si připravíme těsto. Do většího hrnečku si dáme mouky, kakao, prášek do pečiva a erythritol a dobře zamícháme. Přidáme vejce a znovu zamícháme. Hrnečkem opatrně několikrát klepneme o linku, abychom se zbavili možných bublin. |
2
Hotovo
|
Dáme do mikrovlnky na 3-4 minuty. Vyklepneme z hrnečku a necháme vychladnout. |
3
Hotovo
|
Mezitím si připravíme krém. Tvaroh, smetanu, extrakt a vybrané sladidlo vyšleháme do pěny. Dáme stranou. |
4
Hotovo
|
Vychladlý "korpus" nakrájíme na 6 plátků. Do skleniček je pak vrstvíme: plátek korpusu, krém, plátek korpusu a krém. Posypeme zbylým korpusem. |
5
Hotovo
|
Než se do dezertu pustíme, dáme ho na chvíli vychladnout do ledničky. Dobrou chuť a užijte si ho... v klídku s nohama na stole :) |
2 Comments Hide Comments
Je supeer moc dobrý
Je to děsně hříííšnééé !!! Ale moc dobré, prostě jsem překvapená a rychlovka !