Ingredience
-
250g Philadelphie
-
5 lžic změklého másla
-
50g erythritolu
-
3 vejce L
-
3/4 hrnku zakysané smetany
-
2 lžíce citronové kůry
-
1 1/2 lžičky vanilkového extraktu (přírodní bez sacharidů)
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Troubu si předehřejeme na 150°. 22cm kulatou formu si vymažeme, na dno dáme pečící papír a kolem dokola obalíme důkladně alobalem (aby směs nevytekla). |
2
Hotovo
|
Ve větší míse umícháme Philadelphii, máslo a erythritol dohladka. Po jednom zašleháme do směsi vejce. Nakonec přidáme zakysanou smetanu, vanilkový extrakt a citronovou kůru. |
3
Hotovo
|
Formu se směsí umístíme do vyššího pekáče a vložíme do trouby. Do pekáče nalijeme vařící vodu do výšky směsi ve formě. Pečeme 70-90 minut (záleží na troubě). |
4
Hotovo
|
Po upečení opatrně vyjmene z vodní lázně a necháme kompletně vychladnout. Než cheescake nakrájíme, nožem ho jemně uvolníme od okrajů formy. |
5
Hotovo
|
Než budete cheesecake servírovat, nechte ho ještě alespoň 4 hodiny ztuhnout v lednici. Vyživové hodnoty jsou jen na cheesecake bez "zdobení" :) Dobrou chuť :) |
One Comment Hide Comments
Skvely recept a velmi chutny :). Zkousela jsem ho o vikendu, nemela jsem tolik philadelphie, ale nahradilo ji z poloviny pomazankove maslo. Dekuji!