Ingredience
-
7 ks vajec
-
3 lžíce kokosového olejemůže být i jemný olivový
-
300g mandlové moukynajemno umleté
-
1 lžička prášku do pečiva
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Troubu si předehřejeme na 180°C. |
2
Hotovo
|
Ve střední míse ušleháme vejce do pěny a za stálého míchání přilijeme olej. |
3
Hotovo
|
V druhé míse smícháme všechny suché suroviny, přidáme je k vaječné hmotě a důkladně zamícháme. |
4
Hotovo
|
Těsto přendáme do vymazané nebo pečícím papírem vyložené formy na chleba a pečeme 45-50 minut nebo dokud nezezlátne na povrchu. |
4 Comments Hide Comments
Ahoj, upekla jsem si svůj první chlebik, děkuji za recept, zítra ho vyzkouším s tatarakem. Dnes mam ještě pust, sice chlebik voní, ale ja vydržím.
Tak super, budeš z něj k tomu tataráku dělat toasty? 🙂
Naprosto luxusní chleba!!!
A po těch všech „tmavých“ je tohle krásná změna. A jak kráááásně voní!
Luxusní chleba!
Výborný a krááásně voní !
Je to příjemná změna po těch „tmavých“.