Ingredience
-
50g másla
-
80g erythritolpráškový
-
200ml smetana na šleháníco nejtučnější
-
200g strouhaného kokosu
-
dle potřeby čokoládová poleva
Postup
Kroky
1
Hotovo
|
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme erythritol a smetanu. Mícháme, až se vše spojí. |
2
Hotovo
|
Sundáme z ohně, nasypeme strouhaný kokos a zamícháme. Necháme cca 20 minut odpočinout. |
3
Hotovo
|
Hmotu navlhčenými prsty namačkáme do krabičky vyložené alobalem. Dáme na chvíli do mrazáku ztuhnout. |
4
Hotovo
|
Mezitím si rozpustíme čokoládovou polevu (z receptu na blogu). |
5
Hotovo
|
Kokosovou hmotu vyndáme z mrazáku a nožem namočeným v horké vodě ji nakrájíme na kousky. Postupně opatrně napíchneme kousky na parátko a namáčíme je do čokoládové polevy. Pokládáme na pečící papír. |
6
Hotovo
|
Přendáme do lednice a necháme vychladit, až čokoláda úplně ztuhne. Dobrou chuť :) |
One Comment Hide Comments
Ivi,vypadá to skvěle 🙂 Zatím váhové stojím,tak nechci hřešit,ale časem se jistě (a ráda) ukecám. Diky za nápady 🙂